Το πρόγραμμα Efficiency 2.1 τελείωσε τον Ιανουάριο του 2016 – το ecoGator συνεχίζει!

Η ομάδα του προγράμματος Efficiency 2.1 με υπερηφάνεια παρουσιάζει το νέο φυλλάδιο του ecoGator. Ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα από το πρόγραμμα «Έξυπνη Ενέργεια στην Ευρώπη», που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2016 και κατεβάστε την αναφορά μας.

Το εταιρικό σχήμα του προγράμματος Efficiency 2.1 τελικά, ολοκλήρωσε την πανευρωπαϊκή εκστρατεία myEcoNavigator. Επιπλέον, η ομάδα πέτυχε να φτιάξει την πρώτη εφαρμογή για smartphones,  η οποία μπορεί να διαβάσει και να επεξεργαστεί δεδομένα, από τις ευρωπαϊκές ενεργειακές ετικέτες των οικιακών συσκευών και των τηλεοράσεων.

Κατεβάστε την πρόσφατη έκδοση του ecoGator φυλλαδίου και ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα του προγράμματος.

Το εταιρικό σχήμα του προγράμματος Efficiency 2.1 σας ενημερώνει για τα παρακάτω θέματα:

  • Πληροφορίες για το ecoGator
  • Πως λειτουργεί το ecoGator;
  • Ζώντας οικολογικά στο σπίτι
  • Το αντίκτυπο του ecoGator
  • Ιστορίες επιτυχίας – ecoGator στην  Ευρώπη
  • Πολιτικές συστάσεις και επόμενα βήματα

Επόμενα βήματα

Η βραβευμένη εφαρμογή ecoGator θα συνεχίσει να υπάρχει, να αναβαθμίζεται και να βελτιώνεται από τους δημιουργούς του προγράμματος, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, τον Ιανουάριο του 2016.

Η παράταση της λειτουργία του ecoGator βασίζεται στο γεγονός ότι ενσωματώθηκε σε όλες τις δραστηριότητες όλων των εταίρων.

Η εφαρμογή ecoGator προσφέρεται  στους βασικούς εταίρους της αγοράς ως άσπρη ετικέτα’. Με βάση συγκεκριμένες συμφωνίες συνεργασίας οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, όπως το σκανάρισμα της ετικέτας, θα γίνουν διαθέσιμες σε άλλες εφαρμογές που δημοσιεύονται από τρίτους, αυξάνοντας τη δυναμική που έχει αυτό το εργαλείο στην Ευρώπη.