Κερδίστε ένα fairphone

Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός του Ecogator με δώρο τρία fairphone

Η βραβευμένη εφαρμογή ecoGator διοργανώνει πανευρωπαϊκό διαγωνισμό επιβράβευσης των καταναλωτών που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή και την χρησιμοποιούν. Από σήμερα 22 Ιανουαρίου 2016 και έως τις 31 Ιανουαρίου 2016 μπορείτε να κάνετε τα τρία παρακάτω βήματα, για να συμμετέχετε στον μεγάλο πανευρωπαϊκή διαγωνισμό:

  1. Κατεβάζετε την εφαρμογή ‪#‎ecogator‬. Αν έχετε κινητό με Android μπορείτε να κάνετε την κατεβάσετε από εδώ: bit.ly/ecogatorgr_android ενώ αν έχετε κινητό με Ios μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: bit.ly/ecogatorgr_ios.
  2. «Ανοίγετε» την εφαρμογή και τη χρησιμοποιείτε. Ο στόχος είναι να κερδίσετε τουλάχιστον 50 πόντους. Για να κερδίσετε πόντους μπορείτε να απαντήσετε τις ερωτήσεις στο κουίζ δοκιμάζοντας τις γνώσεις σας, να δοκιμάσετε να κάνετε κάποια δοκιμασία για να βελτιώσετε κάποια συνήθειά σας ή και να σκανάρετε την ενεργειακή ετικέτα από μια ηλεκτρική συσκευή.
  3. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό. Από την αρχική οθόνη της εφαρμογής πατήστε το κουμπί «Το δικό μου ecoGator» και από εκεί δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό!

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Τι είναι το fairphone;

Το fairphone είναι ένα κινητό που κατασκευάζεται με τις αρχές του «δίκαιου εμπορίου» και έχει διάρκεια ζωής πέντε χρόνια. 

Το κίνημα του «δίκαιου εμπορίου», στοχεύει στη μείωση της φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, οι συνεταιρισμοί και οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτό, προμηθεύονται προϊόντα από μικρούς παραγωγούς οι οποίοι, σε όλον τον κύκλο παραγωγής, σέβονται κριτήρια όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Η βραβευμένη εφαρμογή ecoGator διοργανώνει πανευρωπαϊκό διαγωνισμό επιβράβευσης των καταναλωτών που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή και την χρησιμοποιούν. Από σήμερα 22 Ιανουαρίου 2016 και έως τις 31 Ιανουαρίου 2016 συγκεντρώστε 50 πόντους και δηλώστε συμμετοχή!

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Διαγωνισμός με κλήρωση μέσω της εφαρμογής ecoGator στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας «myEcoNavigator».

Διοργανωτής του διαγωνισμού είναι η εκστρατεία «myEcoNavigator», μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης επιχορηγούμενη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Έξυπνη Ενέργεια Ευρώπης και συντονίζεται από την Αυστριακή Εταιρεία Ενέργειας. Ο διαγωνισμός εκτελείται από την Αυστριακή Εταιρεία Ενέργειας σε εθνικό επίπεδο, στην Αυστρία. Οι εταίροι του έργου, που είναι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του διαγωνισμού σε εθνικό επίπεδο είναι οι παρακάτω:

Φορείς υλοποίησης

co2online gGmbH - Γερμανία

SEVEn, The Energy Efficiency Center - Τσέχικη Δημοκρατία

Ecoserveis  - Ισπανία

MIPOR - International Consumer Research Institute - Σλοβενία

ΚΕ.Π.ΚΑ – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών - Ελλάδα

Guide Topten - Γαλλία

European Environmental Bureau - Ηνωμένο Βασίλειο

Bond Beter Leefmilieu - Βέλγιο

FEWE - Polish Foundation for Energy Efficiency - Πολωνία

 

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό με κλήρωση γίνεται με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Συμμετοχή / Εγγραφή:

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό της εφαρμογής ecoGator (διαθέσιμη για iOS και Android smartphones) είναι να εγκατασταθεί η εφαρμογή στο smartphone του συμμετέχοντα και μια ελάχιστη βαθμολογία των 50 πόντων (που ισοδυναμεί με π.χ. την σωστή απάντηση σε μια ερώτηση του κουίζ της εφαρμογής). Η βαθμολογία των πόντων είναι διαθέσιμη κάτω από το στοιχείο μενού "Το δικό μου ecoGator" στη σελίδα "οι πόντοι μου". Μετά την επίτευξη της απαιτούμενης βαθμολογίας (50 πόντους) ενεργοποιείται το κουμπί "Πληροφορίες διαγωνισμού" σε αυτή τη σελίδα. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί εμφανίζεται η σελίδα του διαγωνισμού στην εφαρμογή. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση πρέπει να εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σχετικό πεδίο. Με ένα κλικ στο κουμπί "Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας» η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση έχει ολοκληρωθεί.

2. Οι συμμετέχοντες

(1) Η συμμετοχή είναι εθελοντική και δωρεάν.

(2) Επιλέξιμα είναι όλα τα φυσικά πρόσωπα από την ηλικία των 18 ετών και άνω που κατοικούν στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ισπανία, τη Σλοβενία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και την Πολωνία.

(3) Αποκλείονται από τη συμμετοχή, εφόσον είναι μέλη του προσωπικού, ή είναι μέλη της οικογένειας των μελών του προσωπικού, των ακόλουθων εταίρων της κοινοπραξίας: Αυστριακή Εταιρεία Ενέργειας (AT), co2online gGmbH, SEVEn, The Energy Efficiency Center, Ecoserveis, MIPOR - International Consumer Research Institute, ΚΕ.Π.ΚΑ – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, Guide Topten, European Environmental Bureau, Bond Beter Leefmilieu και FEWE - Polish Foundation for Energy Efficiency

3. Αποκλεισμός της νομικής διαδικασίας

Η απόφαση είναι οριστική και δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του δώρου με χρήματα.

4. Εξαίρεση από κακή διαχείριση συμμετοχής

Η Αυστριακή Εταιρεία Ενέργειας διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετέχοντες βάσει ψευδών πληροφοριών, χειρισμούς, την παραβίαση των όρων και των προϋποθέσεων ή η χρήση των παράνομων ενισχύσεων, από την κλήρωση. Τα βραβεία ενδέχεται να ζητηθεί να επιστραφούν σε περίπτωση που αποδειχτεί κακή διαχείριση συμμετοχής.

5. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 

(1) Με τη συμμετοχή στην κλήρωση βραβείο της εφαρμογής "ecoGator" συμφωνείτε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία (διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αριθμό πόντων στην εφαρμογή) θα αποθηκευτούν και θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω ανταλλαγή πληροφοριών στο πλαίσιο της εκστρατείας. Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

(2) Οι νικητές θα ειδοποιηθούν εγγράφως και συμφωνούν ότι το όνομά τους (όνομα και το πρώτο γράμμα του επίθετου) και ο τόπος κατοικίας (πόλη ή δήμος), δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες της εκστρατείας, (www.myEcoNavigator.eu και τις αντίστοιχες εθνικές εκδόσεις) και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) της πανευρωπαϊκής εκστρατείας και των αντίστοιχων εθνικών εκδόσεων.

6. Εφαρμογή και Επεξεργασίας

(1) Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 14:00 και λήγει την 31η Ιανουαρίου 2016 και ώρα 24:00 ώρα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσα σε μια εβδομάδα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

(2) Έπαθλα: Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με όλους τους συμμετέχοντες από όλες τις προαναφερόμενες χώρες και τρεις τυχαίες συμμετοχές θα κερδίσουν από ένα fairphone 2s, "Δίκαιo Τηλέφωνο 2" αξίας 520 € το καθένα,. Το κόστος αποστολής των βραβείων θα αναλάβει η Αυστριακή Εταιρεία Ενέργειας.

(3) Ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχει δηλώσει.

(4) Κάνοντας κλικ στο κουμπί Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας" μετά την εισαγωγή μιας έγκυρης διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην εφαρμογή «ecoGator», ο συμμετέχων επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις και να τις αποδεχθεί χωρίς περιορισμούς.

7. Πρόωρη λήξη της κλήρωσης βραβείου

(1) Ο διοργανωτής διατηρούμε το δικαίωμα να λύσει ή να ακυρώσει το διαγωνισμό, ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να δώσει λόγους για αυτό.

(2) Αυτή η δυνατότητα θα επιλεγεί εάν η σωστή εκτέλεση της κλήρωσης δεν μπορεί να είναι εγγυημένη, ιδίως, για τεχνικούς λόγους (π.χ. ιοί στο σύστημα του υπολογιστή, χειραγώγηση ή λάθη στο υλικό ή / και λογισμικό), ή νομικό αιτιολογικό.

(3) Αν ανάλογο πρόβλημα προκληθεί από τη συμπεριφορά ενός συμμετέχοντος, διατηρούνται αξιώσεις αποζημίωσης.

8 Περιορισμός Ευθύνης

(1) Ο διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη για τη μεταφορά δεδομένων μέσω του Διαδικτύου (WWW) και για τις περιπτώσεις ακούσιας δυσλειτουργίας και βλάβης του τεχνικού εξοπλισμού, που χρησιμοποιεί για την επεξεργασία (π.χ., μεταφορά και αποθήκευση) των δεδομένων.

Ως εκ τούτου, ο διοργανωτής δεν αναλαμβάνει καμία εγγύηση ότι τα δεδομένα των συμμετεχόντων έχουν μεταφερθεί σωστά . Συγκεκριμένα, δεν φέρει καμία ευθύνη για την αμέλεια του φορέα παροχής σύνδεσης στο διαδίκτυο και άλλες συμμετέχουσες εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

(2) Η ευθύνη για ελαφρά αμέλεια λαμβάνεται μόνο σε περίπτωση παραβίασης των θεμελιωδών υποχρεώσεων, σε περίπτωση τραυματισμού ή βλάβης της σωματικής ακεραιότητας ή της υγείας, ή σε περίπτωση απουσίας μιας πάγιας κατάστασης αν είναι μια τυπικό βλάβη που μπορεί να προβλεφτεί. Επίσης δεν αναλαμβάνει ευθύνη για όλες τις περιπτώσεις ελαφράς αμέλειας.

(3) Δεν λαμβάνεται ευθύνη για έμμεσες ζημίες, συμπεριλαμβανομένων των υποθετικών ζημιών και ζημιών που σχετίζονται με την απώλεια των βραβείων. Η εφαρμογή της νομοθεσίας περί ευθύνης προϊόντος παραμένει ανεπηρέαστη.

(4) Σε περίπτωση που ο διοργανωτής αναφέρεται σε περιεχόμενο τρίτων (εξωτερικών δικτυακών τόπων), δεν απαιτείται η επαλήθευση του περιεχομένου. Ο διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος ή υπόλογος για το περιεχόμενο ή / και υπηρεσίες τρίτων. Η χρήση αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων είναι στην αποκλειστική ευθύνη του χρήστη.

(5) Δεν υπάρχει υποχρέωση σε πλήρη και σωστή λειτουργία της εφαρμογής ecoGator για όλες τις συσκευές iOS ή Android. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημίες που προκαλούνται από τις βραχυπρόθεσμες βλάβες της εφαρμογής ή της βάσης δεδομένων της εφαρμογής και για τις αποτυχίες που βασίζονται σε συντήρηση.

(6) Κάθε ευθύνη για άδικο επίσημων μέτρων, εργατικών διαφορών, τυχαίες απώλειες και ανωτέρας βίας αποκλείεται. Ομοίως, κάθε ευθύνη για αποζημίωση, εξαιρούνται τα οποία έχουν προκύψει λόγω εγκληματικές ενέργειες τρίτων.

(7) Οι περιορισμοί της ευθύνης ισχύει και για ζημίες που προκαλούνται από νόμιμο εκπρόσωπο ή βοηθός εκπληρώσεως της Αυστριακής Εταιρείας Ενέργειας.

(8) Η ευθύνη της Αυστριακής Εταιρείας Ενέργειας, και των εταίρων που έχουν επιφορτιστεί με την εφαρμογή, αποκλείεται στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Η Αυστριακή Εταιρεία Ενέργειας απαλλάσσεται από όλες τις υποχρεώσεις, για ενέργειες που έχουν γίνει σε προγενέστερη ημερομηνία με βάση αυτούς τους κανονισμούς.

(9) Η Αυστριακή Εταιρεία Ενέργειας και οι εταίροι που έχουν επιφορτιστεί με την εφαρμογή, δεν είναι υπεύθυνοι για το υλικό ή / και νομικά ελαττώματα των βραβείων.

(10) Η Αυστριακή Εταιρεία Ενέργειας καθώς και οι εταίροι που έχουν επιφορτιστεί με την εφαρμογή, δεν πρέπει να είναι υπεύθυνοι για την πτώχευση ενός από τους εταίρους της συνεργασίας, καθώς και τις συνέπειες που προκύπτουν για την επεξεργασία και την εφαρμογή της κλήρωσης.

9. Τελικές Διατάξεις

(1) Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τον διαγωνισμό, που αποτελεί αντικείμενο του παρόντος αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια Βιέννης, της Αυστρίας. 

(2) Εάν κάποια από αυτές τις διατάξεις καταστεί άκυρη, η ισχύς των λοιπών όρων παραμένει ανεπηρέαστη. Αντί της άκυρης ρύθμισης αρχίζει η εφαρμογή της κατάλληλης διάταξης που ανταποκρίνεται καλύτερα στο σκοπό από τις αρχικές διατάξεις.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο Διαγωνισμό βρίσκονται αναλυτικά στα γερμανικά στην ιστοσελίδα της εφαρμογής